INSCHRIJVEN

Na 9u stipt laten wij geen kinderen meer binnen, zelfs als ze vooraf ingeschreven zijn. Kom op tijd!

Start inschrijvingen: DINSDAG 28 MEI 2019 om 09u00

Klik hier om in te schrijven!

In een notendop:
1. Surf naar kalmthout.ticketgang.eu.
2. Registreer je gezin.
3. Schrijf je kind in voor de activiteit(en). 
4. Haal de vrijetijdspas van je kind op op speelpleinen. 
5. Geef de vrijetijdspas steeds mee met je kind bij de activiteiten.

Zijn er voorwaarden om te mogen deelnemen?

Nee, alle kinderen tussen 4j en 15j zijn welkom op speelpleinen Kalmthout. Je hoeft niet in Kalmthout te wonen.

Heb ik een gezinsaccount nodig?

Ja, een gezinsaccount is verplicht. Het is belangrijk voor onze werking dat we beschikken over gegevens van het kind zoals: het adres, medische gegevens,… . Bovendien kunnen er via dit systeem automatisch fiscale- en mutualiteitsattesten gedownload worden per gezin of ouder (bij nieuw samengestelde gezinnen).

Moet ik mij vooraf inschrijven?

Ja, voor de uitstappen is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven omdat deze vaak volzet zijn en we graag op voorhand weten wie er meegaat.
Nee, voor een normale speelpleindag je kan de dag zelf nog tot 8u45 online inschrijven of ter plaatse maar door het op voorhand te doen win je veel tijd!

Hoe schrijf ik mij online in?

Surf naar kalmthout.ticketgang.eu en meld aan met je gezinsaccount.

Indien je nog geen gezinsaccount hebt, klik dan op “Registreer als gezin” en volg de stappen.

Klik dan verder op “vrije tijd”, “inschrijven” en “koop” bij de gewenste activiteit. Kies de juiste data en klik op “opslaan”. Daarna kan u kiezen om meteen te betalen of nog een andere activiteit toe te voegen indien u meerdere activiteiten in één keer wil reserveren.

Kan ik mij ook ter plaatse inschrijven?

De speelpleinwerking is niet blind voor mensen die niet beschikken over een computer of geen toegang hebben tot internet. Er blijft voor alle activiteiten de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven. Je kan hiervoor terecht op de jeugddienst in de chalet achter het gemeentehuis tot aan de eerste speelpleindag en daarna aan de inkom van speelpleinen. Let wel, de wachttijd bij het inschrijven ’s morgens is dan veel langer.

Indien je nog geen gezinsaccount hebt en je wil graag ter plaatse inschrijven, kom dan zeker goed op tijd (min. 30 minuten).

Hoe kom ik aan een vrijetijdspas en waarvoor gebruik ik het?

Wanneer je jezelf als gezin registreert, wordt een vrijetijdspas met barcode aangemaakt. Dit pasje kan je op speelpleinen zelf ophalen.

Wie al een vrijetijdspas had, kan deze blijven gebruiken. Goed bijhouden is dus de boodschap! Ben je het pasje kwijt, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar jeugd@kalmthout.be, dan maken we een nieuw (kost: €5).

De dagen dat je kinderen naar speelpleinen komen, brengen ze dit pasje mee. Met een scanner aan de inkom van de speelpleinen checken we of je kinderen ingeschreven zijn.

Ik ben ingeschreven, maar kom toch niet. Krijg ik mijn geld terug?

Ja, als meer dan 2 weken op voorhand verwittigt via jeugd@kalmthout.be of op vertoon van een geldig doktersattest of bewijs van familiale of persoonlijke redenen. Opgelet, de commissie voor het online systeem wordt niet terugbetaald.

Nee, als je minder dan 2 weken op voorhand verwittigt.