ONLINE INSCHRIJVEN

Registreer je gezin voor Speelpleinen en schrijf je via deze link in voor de activiteiten

Vorige zomer registreerden reeds 545 gezinnen zich, waardoor het inschrijven en inchecken voor Speelpleinen vlotter verliep. Je moet niet in Kalmthout wonen, iedereen is welkom op Speelpleinen Kalmthout. Als jouw gezin nog niet geregistreerd is, kan je dat nu alvast doen. Surf hiervoor naar kalmthout.ticketgang.eu.

 Moet ik mij hier vooraf voor inschrijven?

Door je vooraf online in te schrijven win je veel tijd. Je kan je thuis of op de jeugddienst inschrijven. Het is belangrijk voor onze werking dat we beschikken over gegevens van het kind zoals: het aders, medische gegevens,… .We raden aan om vooraf in te schrijven voor de super coole uitstappen, mits deze snel volzet zijn.

Tot 8u45 de dag zelf kan je je online inschrijven.

Hoe schrijf ik mij online in?

Je dient eerst je gezin te registeren, hiervoor surf je naar Kalmthout.ticketgang.eu. Je ontvangt een vrije tijdspas met barcode. Dit pasje kan je vanaf 9 juli op speelpleinen zelf ophalen. Mensen die vorig jaar of de jaren ervoor een vrijetijdspas hebben gekregen, dienen die goed bij te houden. Dit pasje blijft immers geldig! Ben je je pasje kwijt, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar jeugd@kalmthout.be, dan maken we een nieuw (kost: €5). Wanneer je kinderen geregistreerd zijn, kan je naar hartelust inschrijven voor Speelpleinen van zodra de inschrijvingen starten. Vanaf 1 juni 2018 om 10u. kan je je inschrijven voor de activiteiten van speelpleinen. Je kan tot de ochtend zelf je online inschrijven (zolang er plaats is).

De dagen dat je naar speelpleinen komt, breng je je pasje mee. Via een scanner aan de inkom van Speelpleinen wordt er dan gecheckt of je al dan niet hebt betaald. Bovendien kunnen er via dit systeem automatisch fiscale attesten gedownload worden per gezin of ouder (bij nieuw samengestelde gezinnen). Op deze manier hoopt het gemeentebestuur het een en ander te vereenvoudigen.

Ik wil mij ter plaatste inschrijven.

De speelpleinwerking is niet blind voor mensen die niet beschikken over een computer of geen toegang hebben tot internet. Er blijft voor alle activiteiten de mogelijkheid om fysiek in te schrijven. Je kan hiervoor terecht vanaf 1 juni om 10u tot 6 juli in de chalet achter het gemeentehuis en vanaf 9 juli aan de inkom van Speelpleinen. Fysiek inschrijven ter plaatse op de speelpleinen blijft uiteraard mogelijk zolang er plaats is. Je kan nog steeds, met of zonder gezinsaccount, met of zonder je kaart, ‘s ochtends aan de inkom van Speelpleinen inschrijven en betalen. Let wel op de wachttijd bij het inschrijven ’s morgen is dan veel langer.

Ik ben ingeschreven, maar kom toch niet.

Als je al 2 weken op voorhand weet dat je toch niet kan komen. Stuur je best een mailtje naar jeugd@kalmthout.be, dan kunnen wij je activiteit annuleren en krijg je ook je geld (min de commissie voor het online systeem) terug, dit kan je dan ophalen op de jeugddienst.

Als je later een activiteit wil annuleren, kan dit ook door een mail te sturen naar jeugd@kalmthout.be of te bellen naar de jeugddienst (vanaf 9u) (03 620 22 65). Dan kan je enkel geld terugkrijgen bij het voorleggen van een doktersattest of bewijs van familiale of persoonlijke redenen.

In een notendop:
1. Registreer je gezin op kalmthout.ticketgang.eu
2. Je haalt vanaf 9 juli de vrijetijdspas van je kind op op speelpleinen.
3. Schrijf je kind in voor de activiteit(en) op kalmthout.ticketgang.eu vanaf 1 juni
4. Geef je vrijetijdspas steeds mee met je kind bij de activiteiten. Met deze pas kan je inchecken.